reklama
cz / EN / esp

Mikulášská večeře v podání kohoutka na víně nebo žabích stehýnek!

Vyzkoušejte speciální mikulášské menu ve známém pražském bistru Ola Kala.

reklama

Na pražských Vinohradech, v Korunní ulici č. 48, najdete Ola Kala Bistro, které je místem pohody a dobrého jídla za dostupné ceny, přesto si vyberete z luxusních pokrmů. O všem vás přesvědčí přátelská obsluha a pestrý jídelní lístek, ve kterém najdete nejen masité nebo rybí pokrmy, ale také vegetariánské, inspirované jak českou tak i světovou kuchyní. Čerstvost a kvalita jsou na prvním místě.

foto: příjemné prostředí Ola Kala Bistra najdete v Korunní ulici 48

V pátek 5. prosince 2014 se bude podávat „Mikulášské menu“ Přijdou si na své mlsné jazýčky, ale také milovníci masa a klasických českých omáček.

 

 

 

Mikulášské menu 5.12.2014

 

 

Amuse Bouche

Crémant de Bourgogne

 

***

Smažená žabí stehýnka a tři druhy omáček

Riesling Ruhlmann, Alsace

 

***

 

Kohoutek na víně, štouchané brambory s černým kořenem

Chateau Des Antonins, Bordeaux Supérieur

 

***

Hruška ve víně, skořicová zmrzlina

Café Reserva

***

Petit fours

 

Cena za osobu 790 Kč

Rezervujte si svůj stůl na telefonu 222 540 400.

Během dvou let od založení se restaurace postupně vypracovala na mezi přední restaurace v Evropě. Na jaře letošního roku bylo bistro doporučeno prestižním průvodcem Michelin pro rok 2014. Přijďte se přesvědčit a vychutnat atmosféru francouzské bistronomie.

 

Šarmantní a profesionální šéfkuchař Michal Nikodem se nechává inspirovat v zahraničí, a své poznatky předává svým kolegům nejen v kuchyni restaurace, ale také ve známé škole vaření stejného jména. Oblíbené pražské kulinární studio Ola Kala se nachází nedaleko bistra a naučíte se tady profesionálně připravovat pokrmy nejen české kuchyně, ale i exotické, přímořské, v nabídce je spousta kurzů na sladké pečení, tvorba pralinek nebo dortů.

foto: šefkuchař Michal Nikodem

Kurzy jsou koncipovány jak pro začátečníky, ale i pokročilé, nebo se zde také školí již aktivní kuchaři. Pracuje se ve skupince 14 účastníků ve dvojici. Každý si zde přijde na své a mimo jiné se naučíte tzv. „sabrage“ nebo-li odseknutí hrdla sektu šavlí. Přijďte si vyzkoušet triky v kuchyni v podání Michala Nikodema.

redakce ve spolupráci s Ola Kala / 01.12.2014
reklama

Komentáře k článku

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které ve slušné a kultivované diskuzi nemají místo, mažeme.

Nový komentár





reklama

reklama

reklama


Najdete na FreshGayMag