reklama
cz / EN / esp

Oslavte svatého Václava stylově v bistru Ola Kala.

V tento sváteční den si přijďte pochutnat do vyhlášené restaurace na pražských Vinohradech. Jaké obědové menu je pro vás připraveno?

reklama

Letní teplé dny jsou již minulostí, ale babí léto se o víkendu přihlásí o slovo. Teploty nad 20 stupňů zvou k nedělní procházce po pražských Vinohradech, kde najdete vyhlášené bistro Ola Kala. Jeho majitel a šéfkuchař v jedné osobě Michal Nikodem připravil na tuto neděli 28. září speciální svatováclavské obědové menu. Vy tak máte jedinečnou možnost spojit dvě příjemné věci dohromady - oslavu české státnosti a výborný nedělní oběd.

foto: interiér bistra Ola Kala


Pozvěte své přátele, rodinu a vychutnejte si vybrané lahůdky v krásném prostředí navozující atmosféru francouzské Provence. V kuchyni hrají hlavní roli sezónní a čerstvé suroviny a nejen díky tomu bylo bistro Ola Kala doporučeno na jaře roku 2014 prestižním průvodcem Michelin.

Svatováclavský oběd začíná v neděli 28. září v bistru Ola Kala (Korunní ulice 48) v 11 hodin, pro rezervaci volejte na telefonní číslo 222 540 400. A na co se můžete těšit?

 

Amuse Bouche
Chardonnay Brut, Bouvet Ladubay (1 dcl)

***

Marinovaný sleď, pečená řepa, koprová remuláda

***

Konfitované hovězí žebro s karamelizovanou kořenovou zeleninou, šťouchané brambory, burgundská šťáva

***

Jablečný sorbet

***

Tažený štrůdl s hruškami a brandy omáčkou
Káva ristretto, espresso nebo lungo

 

K menu podáváme domácí pečivo a máslo s fleur de sel.

Cena za menu 650 Kč za osobu.
Rezervace na telefonu 222 540 400.

 

redakce ve spolupráci s Ola Kala / 20.09.2014
Související
reklama

Komentáře k článku

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které ve slušné a kultivované diskuzi nemají místo, mažeme.

Nový komentár





reklama

reklama

reklama


Najdete na FreshGayMag