reklama
cz / EN / esp

Ola Kala Bistro slaví druhé narozeniny!

Tuto restauraci vám doporučuje i prestižní průvodce Michelin!

fotogalerie
reklama

Během prvních dvou let se restaurace ve stylu francouzské bistronomie postupně vypracovala mezi přední restaurace v Evropě. Na jaře letošního roku bylo bistro doporučeno prestižním průvodcem Michelin pro rok 2014.

foto: Ola Kala Bistro

Restaurace Ola Kala slaví stylově své 2. narozeniny. Přijďte si pochutnat na vybraných delikatesách doplněných skvělými víny. Víte například jak chutná champagne želé, cuketové květy v tempuře  nebo lanýžová šťáva? Menu bude připravené podle šéfkuchaře Michala Nikodema.

 foto: šéfkuchař Michal Nikodem

Rozhovor s Michalem Nikodemem, ve kterém jsme se bavili o rozdílech mezi klasickou gastronomií a bistronomií a co považuje za hlavní lákadlo ve svém bistru, si můžete přečíst zde:

FRESH TIP: OLA KALA BISTRO – bistronomie v Česku

Atmosféra včetně obsluhy bistra je uvolněná a příjemná. Interiér je velmi útulný, zařízený ve stylu „á la Provence“. Ola Kala Bistro najdete na pražských Vinohradech v Korunní ulici č. 48.

foto: interier ve stylu Provence

Delikátní menu je pro vás připraveno  9. července

Ve středu 9. července od 19:00 večer můžete přijít rozmazlit do Ola Kala Bistra své chuťové pohárky. Těšit se můžete na speciální narozeninové menu. K menu můžete ochutnat i vynikající vína z Moravy od prestižních vinařů.

Amuse Bouche
Aperitiv - Crémant de Bourgogne, Vitteaut Alberti

***

Kuřecí galantina, champagne želé, římský salátek
Mikulovsko, Chardonnay-Pinot, Vinařství Gala, 2012

***

Tempura z cuketových květů s koktejlovou omáčkou
Znojemsko, Pinot Noir rosé, Víno Hort, 2012

***

Kořeněný flank steak, hráškové pyré, bylinkové ratte brambory, lanýžová šťáva
Bordeaux, Haut Médoc, Chateau Beaumont Cru Bourgeois, 2008

***

Malinová Charlotte
Morava, Sekt Cuvée Rosé, Jan Petrák

 

K menu se podává domácí pečivo a máslo s fleur de sel.

 
Cena za menu s víny 990 Kč za osobu.
Rezervace na telefonu 222 540 400.

 

foto: kořeněný flank steak, bylinkové ratte brambory, lanýžová šťáva z Ola Kala Bistra

redakce ve spolupráci s Ola Kala / 26.06.2014
Související
reklama

Komentáře k článku

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které ve slušné a kultivované diskuzi nemají místo, mažeme.

Nový komentár





reklama

reklama

reklama


Najdete na FreshGayMag