reklama
cz / EN / esp

Madonna a Kylie slaví letos 100! Všechno nej přeje celá redakce.

A kterou písničku od Madonny má Kylie nejradši?

reklama

Kylie oslavila 45tku v květnu (28. května), Madonna slaví 55. narozeniny dnes. Která z nich je podle vás lepší? Princezna nebo královna popu?

 

Obě mají za sebou hodně práce, Madonna prodala 300 milionů alb a je zapsána v Guinessově knize rekordů jako nejprodávanější umělkyně, Kylie „jen“ 68 milionů. I když na to měla Madonna o 10 let víc, přece jenom náskok má obrovský.

 

Jako herečky nejsou úspěšné ani jedna z nich. Madonna dokonce získala 5 x cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší herečka! Madonna se pokoušela i o režii a psaní knih pro děti. Kylie na sebe upozornila mini rolí absintové víly v muzikálu Moulin Rouge.

 

Jako stroj na peníze to umí Madonna roztočit pořádně, taky ji časopis Time zařadil mezi 25 nejmocnějších žen 20. století. Hodnota značky Madonna se odhaduje na miliardu dolarů.
 

Které album máte od obou nejradši?

Diskografie Madonny:

  • Madonna (1983)
  • Like a Virgin (1984)
  • True Blue (1986)
  • Like a Prayer (1989)
  • Erotica (1992)
  • Bedtime Stories (1994)
  • Ray of Light (1998)
  • Music (2000)
  • American Life (2003)
  • Confessions on a Dance Floor (2005)
  • Hard Candy (2008)
  • MDNA (2012)

Vystoupení Madonny během finále superbowlu v loňském roce:

 

 

Diskografie Kylie:

  • Kylie (1988)
  • Enjoy Yourself (1989)
  • Rhythm of Love (1990)
  • Lets Get to It (1991)
  • Kylie Minogue (1994)
  • Impossible Princess (1997)
  • Light Years (2000)
  • Fever (2001)
  • Body Language (2003)
  • X (2007)
  • Aphrodite (2010)

 

 

A kterou písničku od Madonny má Kylie nejraději? Více na youtube zde.

redakce / 16.08.2013
reklama

Komentáře k článku

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které ve slušné a kultivované diskuzi nemají místo, mažeme.

Nový komentár





reklama

reklama

reklama


Najdete na FreshGayMag