reklama
cz / EN / esp

Ochutnejte tradiční jarní menu

Co takhle Pražskou šunku nebo svíčkové řezy? Zveme vás na prvorepublikové menu do Ola Kala Bistra

reklama

Přijďte ochutnat kuchyni z dob první republiky. Připravili jsme pro vás delikatesy, které dnes objevujeme, ale tenkrát byly na talíři v bohatších rodinách běžné!  V Ola Kala Bistru již na Velikonoce poznáte prvorepubliková jídla, u jejichž tvorby jsme se nechali inspirovat gastronomickou tradicí.

Z dob našich babiček se zachovaly recepty např. zadělávaný drůbkový krém, svíčkové řezy opera na bylinkovém másle, a mnohé jiné.

Chcete si pochutnat na těchto dobrotách připravených metodami špičkové gastronomie v příjemném prostředí? Tak neváhejte a přijďte, v bistru Ola Kala na těchto delikatesách nezruinujete, ba naopak, odnesete si skvělý gurmánský zážitek.

Těšíme se na Vás!

 

Retro menu - Tradiční české menu
21. března 2014 od 19 hodin

Přijďte si vychutnat tradiční české menu, u jehož tvorby jsme se nechali inspirovat českou prvorepublikovou gastronomickou tradicí. Menu je doplněno vynikajícími víny z Bordeaux tak, aby Váš gurmánský zážitek byl dokonalý.

 

Amuse Bouche
Aperitiv – Kir Royal, 1 dcl 
***
Pražská šunka s křenovou šlehačkou a vejce Mimóza
Pessac-Leognan AOC – Bordeaux blanc, Château de Rouillac 1,5 dcl 
***
Zadělávaný drůbkový krém
***
Svíčkové řezy opera s bylinkovým máslem, krokety, redukce z červeného vína
Haut-Médoc AOC – Bordeaux, Château Maurac, 1,5 dcl
***
Harlekýn
Sauternes - Bordeaux, Château du Suduiraut, 0,5 dcl
***
Petit fours
Káva ristretto, espresso nebo lungo

K menu podáváme domácí pečivo a máslo s fleur de sel.

Cena za menu s víny 990 Kč za osobu.

Rezervace na tel: 222 540 400

redakce a Ola Kala Bistro / 08.03.2014
Související
reklama

Komentáře k článku

Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které ve slušné a kultivované diskuzi nemají místo, mažeme.

Nový komentár





reklama

reklama

reklama


Najdete na FreshGayMag